Kas

Okulumuz  10, 11 ve 12 nci sınıflarında öğrenim gören öğrenciler ile 12 nci sınıftan mezun olamayıp beklemeli durumda olan öğrencilere ek sorumluluk sınavı hakkı tanınmış ayrıca  2020-2021 eğitim ve öğretim yılında YKS sonucunda üniversitelere yerleşmiş ve  geçici kayıtlarını yaptırmış olan üniversite öğrencilerine de bu sınavlara girerek başarılı olmaları hâlinde geçici kayıtlı bulundukları üniversitelere 31.12.2021 tarihine kadar diplomalarını ibraz etme imkânı sağlanmıştır.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınav Tarihleri

Ekm

13-14 Ekin tarihleri arasında okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirildi. Toplam 19 farklı projenin sunulduğu etkinliğimize Başiskele Kaymakamı Necip ÇAKMAK, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil AKKAYA, okulumuza da adını veren hayırsever iş adamı Selim YÜREKTEN ve farklı okullardan okul/kurum müdürleri katıldı.

Ekm

Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alan Öğretmeni Özgür KURAL ve öğrencilerinin hazırladığı "Temiz Çevre, Temiz Enerji" isimli projesi eTwinning Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Değerli Velilerimiz,

2021 Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Okullar Sınavı sonucunda veya adrese dayalı olarak okulumuzu tercih ederek Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesine katılan öğrencilerimize içtenlikle hoş geldiniz diyoruz. Güçlü alt yapımızla birlikte değerli öğretmen kadromuz, sizin en iyi şekilde yetişmenize ve hayata hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

Öncelikle; okulumuzda başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim-öğretim dönemi geçirmenizi diler; sevgilerimizi sunarız. Sizlerin en değerli varlıkları olan ve ülkemizi teslim edeceğimiz çocuklarınız bizlere emanettir. Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tüm çalışanları ile birlikte değerli emanetlerinize gereken hassasiyeti gösterecek bilinçle hareket etmektedir.

Bu bağlamda saygıdeğer velilerimizin de bizlere yardımcı olacağı düşüncesiyle Veli-okul işbirliğine dayanan ortak bir çalışmaya inanan bir kurum olarak, sizlerle okul işleyişine dair bilgileri içeren bilgilendirme yazımızı paylaşmak isteriz.

Ferit ALUR

Eyl

9. Sınıf Alan Yerleştirme Sonuçları Ektedir.

Eyl

Sağlık İl Müdürlüğü aşı ekibi okulumuzu ziyaret edip aşı olmamış ve aşı olmak isteyen öğrencilerimize aşılama çalışmaları yapacaktır. Aşağıda  biontech veya sinovac aşı bilgilendirme formlarının linkleri bulunmaktadır. Velisi olduğunuz öğrencimize yaptırmak istediğiniz aşının onam formunun yasal velisi tarafından imzalanıp 20.09.2021 Pazartesi günü öğrenci ile okulumuza gönderilmesi, ayrıca e-nabız'dan aşının onaylanması gerekmektedir.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı SYMTAL Tüm Sınıflara Ait Ders Program Listesi Ektedir.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAVI

Eyl

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı'nda okulumuza yerleşen 9. sınıf öğrencilerinin sınıf listeleri ektedir.

Ağu

Mesleki eğitimde 1000 okul projesi kapsamında yapılan iyileştirme çalışmaları sonucunda, bilişim teknolojileri alanımızda, yetersiz kalan server sistemi yerine 21+21 adetlik iki laboratuvar kurulmuş ve hizmete açılmıştır.

Ağu

Okulumuz kurucusu hayırsever işadamı Selim Yürekten okulumuzu ziyaret etti.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Kayıt İşlemleri

14 Haziran 2021  İtibari ile Tüm Sınıfların Ders Programı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı için Seçmeli Ders Belirleme Zamanı.