KOCAELİ / BAŞİSKELE - Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Örnek okul kıyafetlerimiz

Ekm

Erasmus+ ile yurtdışında staj yapan öğrencilerimiz deneyimlerini paylaşıyor. Yurtdışında staj yapan öğrencilerimiz süreç hakkında bilgi vererek tecrübe paylaşımında bulunacaklalrdır.

May

Lojistik bölümü öğrencilerine kara yolunda tehlikeli madde taşımacılığı, dolum, bosaltim, taşıma ve belgeleme süreçlerini detaylı bir şekilde anlatan "Yeni Umut Lojistik" sahibi mezun öğrencilerimizden Buğra AKSOY' a teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı 10. Sınıf öğrenci ve öğretmenleri ile Çanakkale gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında Çanakkale ilimizin, Çanakkale destanının yazıldığı, "DUR YOLCU BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR" sözlerinin kazındığı, her bir karış toprağının Şehit kanları ile sulandığı, yüz binlerce insanın Şehit olduğu toprakları görme imkânımız oldu. Gezide emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz. Ayrıca bu güzel gezi fırsatını bizlere sağlayan Kocaeli Büyükşehir belediyesine şükranlarımızı sunarız.

Mrt

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapmasında gerçekleştirilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen kısa- uzun dönem öğrenci hareketliliği ve iş başı gözlem proje başvurularımız kabul edilmiştir. Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizde 1 öğrenci 90 gün(uzun dönem öğrenci hareketliliği) , 4 öğrenci 28 gün(kısa dönem öğrenci hareketliliği), 1 öğretmen 5 gün (iş başı gözlem) süreyle yurtdışı hareketliliği gerçekleştirecektir.

STMTAL Zaman Tablosu ektedir.

Okulumuza Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci-Velilerimizin Dikkatine