Etiket Sonuçları: bilim

Mrt

Tübitak öncülüğünde okulumuzda düzenlenen Bilim Söyleşisine Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Güven AKÇAY konuşmacı olarak katılmıştır. Dr. Güven AKÇAY "Öğrenen Beyin" konusunda sunumunu gerçekleştirdi.

Mrt

STEAM Temalı "Öğrenen Beyin" Söyleşisi

Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı artırmak ve bilimi toplumumuzun tümüne yaymak için Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında 8.Mart Cuma Günü Saat:15.00'de okulumuzda Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Güven AKÇAY tarafından gerçekleştirilecek olan Öğrenen Beyin konulu söyleşiye davetlisiniz.

Ekm

13-14 Ekin tarihleri arasında okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirildi. Toplam 19 farklı projenin sunulduğu etkinliğimize Başiskele Kaymakamı Necip ÇAKMAK, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil AKKAYA, okulumuza da adını veren hayırsever iş adamı Selim YÜREKTEN ve farklı okullardan okul/kurum müdürleri katıldı.