Tarihçe

Arsası ENPAY Şirketler Gurubu tarafından hibe edilen okulımuz ENPAY Şirketler Gurubu Onursal Başkanı Sayın Selim YÜREKTEN tarafından tüm yapım masrafları karşılanarak yaptırılmıştır.

Okulumuz Başiskele-Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine Başlamıştır.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik ve Makine Teknolojileri alanlarına,

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Uçak Bakım, Ulaştırma Hizmetleri, Yenilenebilir Enerji ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanlarına öğrenci alınarak toplam 7 (yedi) alanda eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Kurucu Okul Müdürümüz  Ahmet Süleyman Toktaş´dır.

Yayın: 04.12.2017 - Güncelleme: 13.10.2022 21:29 - Görüntülenme: 1627