FERİT ALUR - OKUL MÜDÜRÜ

Ferit ALUR - Okul Müdürü

1992 yılında Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metalurji Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Mardin Mazıdağı Endüstri Meslek Lisesine Metal Teknolojisi Bölüm Öğretmeni olarak atandı. Bu okulda Atelye şefliği ve Bölüm şefliği görevlerinde bulundu.

1997 yılında Kandıra Mesleki Eğitim Merkezine tayin oldu. Burada da Metal Teknolojisi öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

17 Kasım 2003 tarihinde Karşıyaka Tüpraş Çok Programlı Lisesine okul müdürü olarak atandı.

31/08/2010 tarihinde bu görevden ayrılarak, Karamürsel 100.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul müdürlüğü görevine atandı. Dört yıl süreyle devam ettiği bu görevden ayrılarak 12/09/2014 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevlendirildi.

10/09/2018 tarihinde tekrar okul müdürlüğü görevini yürüttüğü Karamürsel 100.Yıl Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde göreve başladı.

01.07.2019 tarihinde bu görevden ayrılarak Başiskele Selim Yürekten Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde okul müdürlüğü görevine başladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.