Otomasyon bölümü tanıtım videosu

Ock

Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı öğrencileri Hyundai fabriksını ziyaret etti.

Ock

Okulumuz Otomasyon bölümü sektör buluşması kapsamında etkinlik düzenledi.

Ara

Sakarya ilinde bulunan Toyota Otomativ fabrikasına okul olarak teknik gezi düzenledik.

Ekm

İstanbulda faaliyet gösteren İLX Mühendislik firması okulumuz Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanına malzemesi desteğinde bulundu.

Eyl

13. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Tasarla Çalıştır kategorisinde ilk 20 ekip arasına girmeyi başaran Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri öğrencileri ve danışman öğretmeni TEKNOFEST yarışmalarına davet edildi.

Nis

22-23 Nisan tarihlerinde Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzelenen Robot yarışmasına okulumuz Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı ve Bilişim Teknolojileri Alanının yaptıkları robot ve projeler ile katıldı.